31 Mart 2012 Cumartesi

MEMJET Lomond Evojet Office A4 YAZICI (Süper Hızlı Renkli Baskı)

Dünyanın en hızlı yazıcısı. Videoyu seyredince nasıl bu kadar hızlı olduğunu anlayacaksınız.
Video için.   http://www.hepsindenal.com/?urun-105051-MEMJET-Lomond-Evojet-Office-A4-YAZICI--Super-Hizli-Renkli-Baski-.html


ÖZELLİKLER
ULTRA HIZLI
Dünyanın en hızlı masaüstü A4 renkli yazıcısı! Sayfa doluluk oranı ne olursa olsun, dakikada 60 sayfa renkli (A4) baskı hızı ! Devrim yaratan Memjet baskı teknolojisi, gelişmiş yazılımı ile sayfa genişliğindeki sabit baskı kafası üzerindeki 70,400 gözeneği kontrol eder ve saniyede 774 milyon damlacık püskürterek şimdiye kadar ofisinizdeki hiçbir yazıcıdan almadığınız kadar hızlı çıktılar almanızı sağlar.

MÜKEMMEL BASKI KALİTESİ

Dünyada ulaşılabilmiş olan en küçük 1 pikolitre damlacık boyutu ile ultra hassas damlacık yerleşimi ve 1600×1600 dpi yüksek çözünürlük özellikleri ile Lomond Evojet Office gözünüzün algılayabileceği en mükemmel çıktıların alınabilmesini sağlar. Tüm baskı süreci resim ve metin çıktıları için ayrı ayrı optimize edilerek iş grafiklerinizde hassas detay üretimi ve metinlerde yüksek kontrast ve keskinlik sağlanır. Lomond Evojet Office; Ev, Ofis ve Ticari doküman basımı olmak üzere baskı ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede karşılar. Düz kağıt, parlak ve mat inkjet kağıtlar ile mükemmel uyumluluk gösterir.

DÜŞÜK MALİYETLİ VE ÇEVRE DOSTU

(CartRegen® : Üretici Garantili Dolum Programı)
Lomond Evojet Office, tipik bir Renkli lazer yazıcının yarı maliyetine baskı almanızı sağlar. Yüksek kapasiteli Evojet mürekkep tankları Yetkili Dolum merkezlerinde özel memjet mürekkepleri kullanılarak yeniden doldurulabilir. Dünyanın ilk üretici garantili kartuş dolum programı “Evojet CartRegen®” ile ekstra %40’a varan maliyet tasarrufu elde edilebilir. Lomond’un CartRegen® programı ile kartuşları orijinal garantisi altında yeniden doldurup kullanma imkanı. Düşük güç tüketimi, baskı anında sadece 32,4 watt, beklemede ise 5.3 watt, lazer yazıcıların çok altında!

SAĞLAM VE DAYANIKLI

Sayfa genişliğinde sabit baskı kafası yazdırma esnasında hareket etmez. Tek hareket eden kağıdın kendisidir. Daha az hareket eden parça ile yıpranma belirgin şekilde düşer ve yazıcıyı çok daha dayanıklı ve güvenilir hale getirir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder