31 Temmuz 2014 Perşembe

QC Süblimasyon Mürekkepleri İzmir, Desktop, Plotter ve Direk tekstile baskı mürekkepleri

QC DESKTOP SÜBLİMASYON MÜREKKEPLERİ (Sublimation Ink)

Qc™ Süblimasyon mürekkepleri Desktop (Masaüstü)  dar format format yazıcılar için   geniş bir yelpazede kullanılmak üzere  dijital baskı için geliştirilmiştir.

Kullanım Alanı : Qc™ Süblimasyon Mürekkepleri Desktop yazıcılar için yüzlerce değişik  baskı varyasyonlarında kullanılmakla özellikle  polyester kaplı yüzeylerde ve baskılarda kullanılır.
Qc™ Süblimasyon Mürekkepleri Endüstriyel Piezo Baskı kafalı baskı makinaları için özel olarak üretilmiştir Örn; Epson Brother baskı kafaları gibi. Qc™ Süblimasyon Mürekkepler farklı tipte yüzeylerde  kullanılabilir fakat genel olarak polyester ve polyester kaplamalı yüzeylerde ve karışımlı materyaller üzerine baskıda kullanılır. Qc™ Süblimasyon mürekkepleri  yüksek derecede kalıcılığa sahiptir. Mürekkepler kağıt üzerinde çok hızlı kurur, dağılma yapmaz. Bu nedenle çok yüksek çözünürlüklerde baskılar elde edilir.
Qc™ Süblimasyon Mürekkepleri  ile yapılan baskılar çok canlı renklerde oluşur. Canlı renkler ve mükemmel baskı kaliteleri ile alacağınız neticelerde  ışık ve yıkama haslığı çok yüksektir.  Baskı çizilmelere ve mekanik aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. İç mekanda kullanıldığında, bu mürekkeplerle basılmış ürünler onlarca sene hiç bir solma ve yıpranma ile karşılaşılmadan kullanılabilir. Bu boyalarla basılmış tekstil ürünleri yıpranmadan sıkıntısız bir şekilde yıkanabilir. Dış mekanda kullanılacak ve sürekli güneş altında kalacak ürünlerin ise UV dayanımını arttıracak lak ve kaplamalarla kullanılması önerilir. 
Uygulama Alanı : Qc™ Süblimasyon Mürekkeplerin kullanılabildiği uygulamalar :  Tekstil uygulamaları başta olmak üzere polyester t-shirtler ve kumaşlar, spor forma üretiminde kupalar ve çeşitli seramik ürünleri,  metaller, ödül ürünleri, yaka kartları,  plastik ürünler, (anahtarlıklar, saatler, isimlikler),  ahşap ürünler (bardak altlıkları, yönlendirmeler, plaketlikler, foto çerçeveler), puzzlelar, akıllı telefon kapakları,bayrak/flama bez afiş  vb…
QC PLOTTER GENİŞ FORMAT SÜBLİMASYON MÜREKKEPLERİ (Sublimation Ink)
Qc™ Süblimasyon mürekkepleri WideFormat (Geniş Format) yazıcılar için   geniş bir yelpazede kullanılmak üzere  dijital baskı için geliştirilmiştir.

Kullanım Alanı : Qc™ Süblimasyon Mürekkepleri Geniş Format  yazıcılar için yüzlerce değişik  baskı varyasyonlarında kullanılmakla özellikle  polyester kaplı yüzeylerde ve baskılarda kullanılır.
Qc™ Süblimasyon Mürekkepleri Tüm Endüstriyel Piezo Baskı kafalı baskı makinaları için özel olarak üretilmiştir Örn; Epson, Mimaki, Ricoh, Mutoh, Roland vb... Qc™ Süblimasyon Mürekkepler farklı tipte yüzeylerde  kullanılabilir fakat genel olarak polyester ve polyester kaplamalı yüzeylerde ve karışımlı materyaller üzerine baskıda kullanılır. Qc™ Süblimasyon mürekkepleri  yüksek derecede kalıcılığa sahiptir. Çok hızlı akışkanlık özelliği sayesinde  hızlı baskı yapan plotterlarda sorunsuz çalışır,  mürekkepler kağıt üzerinde çok hızlı kurur, dağılma yapmaz. Bu nedenle çok yüksek çözünürlüklerde canlı ve parlak baskılar elde edilir.
Qc™ Süblimasyon Mürekkepleri  ile yapılan baskılar çok canlı renklerde oluşur. Canlı renkler ve mükemmel baskı kaliteleri ile alacağınız neticelerde  ışık ve yıkama haslığı çok yüksektir. Kağıttan yüksek oranda transfer olabilme özelliğine sahiptir. Baskı çizilmelere ve mekanik aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. İç mekanda kullanıldığında, bu mürekkeplerle basılmış ürünler onlarca sene hiç bir solma ve yıpranma ile karşılaşılmadan kullanılabilir. Bu boyalarla basılmış tekstil ürünleri yıpranmadan sıkıntısız bir şekilde yıkanabilir. Dış mekanda kullanılacak ve sürekli güneş altında kalacak ürünlerin ise UV dayanımını arttıracak lak ve kaplamalarla kullanılması önerilir. 
Uygulama Alanı : Qc™ Süblimasyon Mürekkeplerin WF kullanılabildiği uygulamalar :  Tekstil uygulamaları başta olmak, spor tekstili, ev tekstili, polyester içerikli tüm tekstil ürünleri ve reklam sektöründe kullanılan polyester kumaşlar üzerine baskı, polyester kaplamalı metal, plastik, ahşap, seramik, bayrak/flama, banner,  vb…
QC DİREK DİJİTAL TEKSTİLE BASKI MÜREKKEPLERİ
Bu mürekkep, özellikle direk giyim üzerine ve rulodan ruloya doğrudan baskı için  geniş bir yelpazede kullanılmak üzere  pamuklu veya pamuklu/polyester kumaşlar üzerine dijital baskı için geliştirilmiştir.

Kullanım Alanı : Qc™ Dijital Tekstil Direk Baskı Pigment Mürekkepleri değişik kumaş baskı varyasyonlarında kullanılmakla birlikte genel olarak pamuklu ve pamuklu / polyester kumaş baskılarda kullanılır.
Qc™ Dijital Tekstil Pigment Bazlı Mürekkepler Endüstriyel Piezo Baskı kafalı baskı makinaları için özel olarak üretilmiştir Örn; Epson, Seiko, Kyocera baskı kafaları gibi. Qc™ Tekstil  Direk Baskı Pigment Mürekkepler farklı tipte kumaşlarda kullanılabilir fakat genel olarak pamuklu ve pamuklu/polyester karışımlı materyaller üzerine baskıda kullanılır. Qc™ Tekstil pigment mürekkepleri  yüksek derecede kalıcılığa sahiptir, kalenderde gerçekleşen son işlem sonrasında mükemmel dayanıklılığa sahiptir. Tekstil Pigment Mürekkeplerin en önemli özelliği, kumaşta ön işlem ya da son işlem gerektirmemesidir.
Uygulama Alanı : Qc™ Mürekkeplerin kullanılabildiği uygulamalar: Ev döşemeleri (koltuk vb.) , bayrak ve flamalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder