18 Ocak 2012 Çarşamba

Ringbo Akıllı Binek Robot


Hem çocuklar hem büyükler için süper bir oyuncak. Çocuklar onunla oynarken büyükler de kayfine bakıyor. Bu yeni oyucak hem sensörlü hemde emniyetli. Özelliklerine bir bakalım;

Güvenli Sürüş

Ringbo bilinen akülü arabaların aksine; Joystick kullanma kolları sayesinde iler-geri giden, kendi etrafında 360° dönen ve tampon bölgesinde bulunan sensörler aracılığı ile karşısına nesne çıktığında otomatik duran yeni nesil akıllı binek oyuncaktır.
 

Sensörler

Sensör anahtarı açık durumda kullanıldığı zaman karşısına 45° 'lik bir açıda ve 30 cm uzağında olan her türlü nesne karşısında cihaz otomatik durarak hem kullanıcıya hemde cihaza karşı oluşabilecek hasar riskini ortadan kaldırır.
 

Sesli Uyarı Sistemi

Ringbo operasyonel durumunu ingilizce sesli uyarı olarak bildirir.Örnek : Batarya az olduğunda verdiği ingilizce sesli mesaj "I'm hungry, please recharge me." Bu tarz sesli mesajlar sayesinde Ringbo çocuğunuz ile sürekli iletişim halindedir.

İç Mekan Kullanımı

Bırakın çocuğunuz evin içerisinde Ringbo sürüş keyfini doyasıya yaşasın. Ringbo sahio olduğu plastik tamponlar ve bu tamponlar üzerindeki sensörler sayesinde evinizin duvarlarına, mobilyalarına ya da eşyalarına zarar vermez. Aynı zamanda birbirinden bağımsız çalışan tekerleklerinin sıfır dönüş yarıçapı özelliği ile dar alanlarda yüksek manevra kabiliyetine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder